Home Restorant Pizzeria Babbo Natale - via pietro marocco, 3
  • Italian
  • Pizza

Pizzeria Babbo Natale

Vendosni adresën tuaj

Ne do të konfirmojmë që ju mund ta dorëzoni këtë restorant.

Add Address

Ju jeni jashtë varg

Ky restorant nuk mund t'i dorëzojë {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndryshoni adresën

Dyqani është afër

Kjo dyqan është afër tani, por ju mund të porosisni porosinë më vonë.

Urdhri i Programsq,
Few words about Pizzeria Babbo Natale

Pizzeria Babbo Natale a Milano con servizio di consegna a domicilio rapido e gratuito. La pizzeria offre un ricco menù, pizze, calzoni, insalate, panini e tanti sfizi.

Adresë:

Contact# : +393884232360

via pietro marocco, 3

Merrni drejtim
Orët e hapjes:
E Hënë

00:00 - 05:00

E Hënë

18:00 - 23:45

E Martë

00:00 - 05:00

E Martë

18:00 - 23:45

E Mërkurë

00:00 - 05:00

E Mërkurë

18:00 - 23:45

E Enjte

00:00 - 05:00

E Enjte

18:00 - 23:45

E Premte

00:00 - 05:00

E Premte

18:00 - 23:45

E Shtunë

00:00 - 05:00

E Shtunë

18:00 - 23:45

E Diel

00:00 - 05:00

E Diel

18:00 - 23:45

Pizzeria Babbo Natale
Shqyrtime

Bazuar në reviews

0.0
A jeni pronar i restorantit?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të rinj

Vetëm disa hapa për t'u bashkuar me familjen tonë