Bëhuni partner i restorantsq,

Merrni një rritje të shitjeve deri në 30% nga Takeaways

Zgjidhni programin tuaj të anëtarësimsq,

By clicking "Submit," you agree to 1food.it General Terms and Conditions and acknowledge you have read the Privacy Policy.

Already have an account? Login here

Pse partner me ne?

Rrit shitjet

Mbajeni kuzhinën të zënë

Bashkohuni me një makinë marketingu të vajosur mirë dhe shikoni që porositë të hyjnë përmes derës tuaj dhe në internet.

Arrij më shumë klientë

Takojini dhe mbajini

Tërheqni klientë të rinj lokalë dhe mbajini ata të kthehen për më shumë.

Përdorni shërbimet tona

Për bizneset e mëdha dhe të vogla

Sido që të jetë madhësia juaj, ne kemi mjete, mbështetje biznesi dhe kursime për të ndihmuar në rritjen e biznesit tuaj.

Kapërcejnë konkurrentët

Bëhuni një partner shumë restorant sot.