Lloji i kuzhinës:

01

Nuk ka porosi minimale

Porosisni për veten tuaj ose për grupin, pa asnjë kufizim në vlerën e rendsq,

02

Ndjekja e porosive të drejtpërdrejta

Di se ku është porosia juaj në çdo kohë, nga restoranti në pragun tuaj

03

Dorëzimi i shpejtë i rrufesë

Përjetoni shpërndarjen e shpejtë të Karenderia për ushqim të dhënë të freskët dhe me kohë

Promovimet më të mira në zonën tuaj

Deri

50%

Rritja e Restoranteve të Yjeve

Provo diçka

I ri

Dorëzimi më i shpejtë për ju!

Më e mirë shpejt

Drekë

Nata e festës?

Ndoshta

Snacks?

A jeni pronar i restorantit?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të rinj

Vetëm disa hapa për t'u bashkuar me familjen tonë
Restorantet më të mira

Në xhep

Porositni nga restorantet tuaja të preferuara dhe pista në lëvizje, me aplikacionin K-New K.

Shkarko

K Aplikacioni Mobile

Restorantet më të mira

Në xhep

Porositni nga restorantet tuaja të preferuara dhe pista në lëvizje, me aplikacionin K-New K.